A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-01-26 14:48
mot
Épül az Ipari Park
Zalaegerszeg önkormányzata, valamint az Új Magyarország Fejlesztési Terv 275 millió forintos beruházással valósította meg a város északi ipartelep-kiépítésének legújabb szakaszát.

A szükséges infrastruktúra –vízellátás és szennyvízelvezetés, csapadékvíz elvezetés, gáz, közvilágítás, úthálózat, parkolók kiépítése- 2010. január 26-ra készült el.

Az északi ipari zóna projektje eddig összesen 82 millió forintba került. A június óta tartó munkálatok során a 41 hektáros területen korszerű keretek között teljes közmű-csatlakozási lehetősége nyílik a jövőben kiköltöző vállalkozóknak. (A területen minimum 26 telephely alakítható ki.) A város vezetése 500 fő foglalkoztatását lehetővé tevő komplexum kiépülését várja a projekttől. A beruházás hosszú távú célja, hogy Zalaegerszeg képes legyen megtartani a jelenleg működő cégeket, valamint a városba tudjon vonzani új vállalkozásokat is.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Épül az Ipari Park
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.