A forgalomból árbevételünk származik, ami korántsem azonos a nyereséggel, ugyanis vannak költségeink: pl. rezsi, alvállalkozóknak, beszállítóknak kifizetett beszerzési költség, bérköltség stb. A...
Ajánlott oldalak
2011-01-10 11:24
Bálint Brigitta
Előnykártya: aki kiváltja, jól jár!
Magyar vállalkozások összefogásának az eredménye az a kártyarendszer, melynek nem titkolt célja a vevők megtartása mellett a multinacionális cégek melletti talpon maradás és a versenyképesség növelése. A rendszerhez eddig csatlakozott kis- és középvállalkozások többsége pozitív eredményekről számolt be…

Az Előnykártyát alkalmazó vállalkozások a vevőkért folytatott kiélezett harcban egy lépéssel versenytársaik előtt járhatnak, nagyobb forgalmat, több vevőt és kisebb marketingköltséget realizálva. Városonként, szakmai területenként csak egy vállalkozásnak adott a lehetőség, hogy ügyfeleinek, vásárlóinak Előnykártyát nyújtva kedvezményeket adjon, az adatbázisban szereplő személyeket jól kidolgozott hírlevélrendszeren keresztül értesítse aktuális akcióiról, illetőleg hasznos információkkal lássa el termékeit illetően.

 

A vevők szempontjából mindenképpen előnyöket jelent a kártya kiváltása, melyhez teljesen ingyenesen az elfogadóhelyeken, illetve on-line igénylés útján is hozzájuthat. Kiváltásával

  • minden Előnykártya-elfogadóhelyen engedménnyel vásárolhat
  • olcsóbban veheti igénybe a szolgáltatásokat
  • nyerhet a rendszeresen megtartott  sorsolásokon
  • ingyenesen kaphat érdeklődési körének megfelelő ajánlatokat sms-ben vagy e-mail-ben, akár speciális, egyedinek mondható témakörökben is
  • ingyenesen keresik meg a vevőknek a legolcsóbb megoldásokat akár építkezésről, akár hitelfelvételről vagy egyéb termékről, szolgáltatásról legyen is szó.

A vállalkozások az Előnykártyától egyrészről a vevőkörük növekedését várják, másrészről a weboldallal nem rendelkező mikro- és kisvállalkozók is lehetőséget kapnak termékeik, illetve szolgáltatásaik népszerűsítésére és arra, hogy az interneten keresztül is elérjék célközönségüket. Az Előnykártya teljesen új rendszernek számít a hazai piacon, viszont népszerűségét bizonyítja, hogy igen gyorsan óriási adatbázist tudott létrehozni. A rendszerben regisztrált vállalkozók többsége elégedettségéről számolt be és úgy ítélte meg, hogy az Előnykártya valóban előnyökkel szolgált számára.

 

„Napi szinten érezhető a forgalomnövekedés, mióta csatlakoztam az Előnykártya rendszeréhez. A vevőkkel sokkal jobban tudom ápolni a kapcsolatot, az adatbázisom napról-napra növekszik. A vevőim előszeretettel veszik igénybe a kártya nyújtotta kedvezményeket és igénylik a rendszerről nyújtott részletes tájékoztatást. Tapasztalatom szerint egyre többen ismerik és igénylik az Előnykártyát, egyre több a tudatos vásárló.” – nyilatkozta a Sikeres.hu-nak Budai Mónika, a hódmezővásárhelyi Egészségkincse szaküzlet vezetője.

Az étrend-kiegészítőkkel, gyógynövényekkel és életviteli szaktanácsadással foglalkozó üzlet tulajdonosa azt is elárulta lapunknak, hogy naponta több Előnykártyát is kibocsát; a vevők ezután rendszeresen használják és kereskedőtársai is hasonló pozitív hatásokról számolnak be. Az üzlethálózaton keresztül azt a célcsoportot is elérik a kisvállalkozók, kiknek nincs internet-hozzáférésük, hiszen Budai Mónika szerint a rendszerhez csatlakozott üzletekben a személyes tájékoztatás mellett az elfogadóhelyek listájával és a kártya igénylésének adminisztrációjával is segítik az érdeklődőket.

Az Előnykártyáról a vállalkozók ITT kaphatnak bővebb felvilágosítást, a szaküzletek listája pedig város szerint rendezve ITT található.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Előnykártya: aki kiváltja, jól jár!
Hozzászólások száma: 2 db

rrr
2
2011-01-10 22:45:48
Jobb későn mint soha, tartja a mondás! Mint kereskedő szólok hozzá.Örülök ,hogy létrejött ilyen összefogás a kereskedők között,ami nagyon időszerű, mert a multik letarolnak mindenkit.Én több mint 1 éve gyűjtöm a törzsvásárlókat magamnak és a kollegáknak mert ez fordítva is igaz egymáson segítünk ezzel és így van több száz törzsvásárló ill több ezer egy városban .A vásárló pedig jól jár ,mert a kedvezményt azonnal megkapja és sorsoláson is részt vesz.Egyre többen használják a kártyát.Mind ezt köszönhetjük Horváthné Terikének az Előny kártya kitalálójának aki fáradhatatlanul segít mindenkinek és bármivel fordulhatunk hozzá , kapunk  tanácsot.
ÜdvözlettelSzabó ErnőRocco Sarok Divatáru Üzlet Hódmezővásárhely

Teri
1
2011-01-10 20:57:24
Köszönjük a cikk írójának és Budai Mónikának a bemutatást. Ez a rendszer megoldja a kiskereskedők 3 legnehezebb feladatát: A régi vevők megtartását, új vevők megszerzését, és a kommunikációt velük a technikai háttér segítségével.
A vevők pedig egy nyerőkártyához jutnak, hisz mint tudjuk:  Spórolni jó, de nyerni még jobb.

Horváthné Teri
 
2018 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.