A távmunka és az e-munka fogalmát egymást helyettesítve is szokták alkalmazni, az e-munka azonban tágabb értelemben használatos. Az e-munka defiiálásának szükségessége azt a jelenséget ragadja ki,...
Ajánlott oldalak
2010-03-19 07:00
BB
Élettel teli építőipar
Idén is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Construma nemzetközi építőipari szakkiállítás. A korábbi évek tapasztalatait alapul véve valószínűleg 2010-ben is nagy népszerűségre tesz majd szert, hiszen a számos kiállító cégen és igénybe vehető kedvezményen túl több újdonsággal is várják az érdeklődőket.

A Construma az évek során Magyarország legnagyobb és legjelentősebb szakmai kiállításává nőtte ki magát. Talán nincs is olyan építőipari cég, amelyhez ne jutna el évről-évre a híre, vagy ne vett volna rajta részt, akár kiállítóként, akár látogatóként.

Mivel kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozók bemutatkozzanak, új termékeiket megismertessék az építőipar más résztvevőivel, illetve jövedelmező és eredményes kapcsolatokat, ismeretségeket alakítsanak ki, így minden évben bővül azoknak a tábora, akik felkeresik a standokat, amit a több mint hatvanezer rendszeres látogató is bizonyít.

A kiállítás megújult, elegáns környezetet biztosít a résztvevőknek, és az erőteljes külföldi marketing-kommunikációs kampánynak köszönhetően egyre nagyobb nemzetközi teret is kap, egyre messzebbre jut a híre. A piacot teljesen lefedő építőipari szakmai szövetség támogatását élvezve szinte garantált a sikeres részvétel és a termékekkel elérni kívánt célcsoport jelenléte.

Az idei újdonságok között két új betétkiállítást is megtekinthetnek a látogatók, illetve kísérőeseményként Urbanizációs Konferencia is várja az érdeklődőket. Az energia témakörön belül bővített tematikát ígérnek a szervezők és fókuszba állítják a renoválás és felújítás irányvonalait is. 2010-ben a díszvendég Bajorország.

A szervezők változatlan helydíj mellett 2010. április 14-18-ig várják a kiállító cégeket és az építőipar iránt érdeklődő látogatókat a HUNGEXPO budapesti vásárközpontjában.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Élettel teli építőipar
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.