A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-09-15 09:45
RogÁ
Eladni minden áron
Igaz, hogy az utca embere már közel két évtizede tudja, hogy Magyarország 10 millió bróker országa. Ehhez elég kinyitnia egy munkát ajánló oldalt és rögtön tisztába lesz vele, hogy másra, mint értékesítési munkaerőre, nincs is szükség Magyarországon, legyen az bármilyen megfogalmazásban rögzítve.

Ma már egyre inkább eladásösztönzéshez kapcsolódó informatikai rendszerek fejlesztésére költenének a nagy magyar gazdálkodó szervezetek. - olvasható az MTI tudósításában.

A piaci viszonyok és az ügyfélszokások megváltozásával átalakultak az értékesítési technikák is, a gyors megtérülés pedig egyre fontosabbá válik.

Egy kutatás szerint a válaszadók egyharmada már a külső informatika, vagyis az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) rendszerek és a velük szorosan összefüggő e-megoldások fejlesztésére összpontosít. Az IT-biztonságot pedig már csak 16 százalékuk tartja fontosnak a korábbi 53 helyett.

 

A felmérés szerint bár a változás jelentős, meglepőnek mégsem tekinthető, mert teljes mértékben összhangban van a nemzetközi trendekkel, amelyek szintén az értékesítést szolgáló technológiák előtérbe kerülését mutatják az informatikai költések általános visszafogása és a hatékonyság növelése mellett.

A közlemény idézi Drótos Györgyöt, a Corvinus Egyetem docensét, az IFUA Horváth and Partners partnerét, aki szerint az átalakulás hátterében részben a válság által életre hívott agresszívabb értékesítési módszerek állnak. A CRM fejlődését befolyásolja az is, hogy létrejöttek a több, százmilliós közönséget elérő megoldások, például a Facebook és a Twitter, és más hasonló oldalak.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Eladni minden áron
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.