Valamely önálló tevékenység végzése céljából - ha azt nem egyéni vállalkozóként szeretnénk végezni - adószámot lehet kérni a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál. Az adószám igénylése...
Ajánlott oldalak
2009-11-28 22:54
Majoros-Tóth Orsolya
Egy kecskeméti kisvállalkozás az Év Felfedezettje
Idén a kecskeméti Neomedical Bt.-nek ítélte az Év Felfedezettje díjat a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara vezetőségéből, és néhány nagy cég igazgatójából álló zsűri.
Az Év Felfedezettje 2009 díjat a Petőfi Népe sajtófotó-kiállításán adták át november 25-én. A cég ügyvezetőjének, Zsíros Csabának dr. Tóth Miklós, a Petőfi Lap- és Könyvkiadó Kft igazgatója nyújtotta át a félmillió forint értékű hirdetési felületet szimbolizáló ajándékot.

A zsűri elsősorban a vállalkozások innovációs készsége, a foglalkoztatottak száma, a fejlődés lendülete és a társadalmi beágyazottság alapján döntött a díjra jelentkező pályázók között. A cégeknek a Petőfi Népe újság nyújtott bemutatkozási lehetőséget, így aki nem nyert, az sem távozott üres kézzel: minden egyes kisvállalat nyilvánosságot –ingyen reklámot- kapott az újságban.

Aki idén lecsúszott a pályázatról, az jövőre újra jelentkezhet: évről évre megrendezik ugyanis a versenyt. A 2010-es jelentkezési lapot még nem adták ki, de a helyi vállalkozóknak érdemes a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara honlapját ( http://www.bkmkik.hu/ ) és a Petőfi Népe újságot figyelni érte: a megye kis cégeinek megéri az ingyenes bemutatkozási lehetőség!
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Egy kecskeméti kisvállalkozás az Év Felfedezettje
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.