Az adójóváírás az adóalap-kiegészítéssel növelt bérjövedelem 17 százaléka, legfeljebb havi 15.100 Ft. A jogosultsági határ évi 3.188.000 Ft, e fölött az adójóváírás csökkentett mértékben vehető...
Ajánlott oldalak
2011-03-24 12:24
BDB
Dobbantó – érje el a sikert
Az Új Széchényi Terv mikrovállalkozásoknak szóló finanszírozási lehetőségeiről tartanak a közeljövőben szakmai rendezvényt, melyre elsősorban vállalkozónők részvételére számítanak.

A Budapest Bank Nyrt és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány vállalkozónőknek szóló szakmai klubeseményre várja március 30-án azokat az érdeklődőket, akik az Új Széchenyi Terv finanszírozási lehetőségeiről szeretnének tájékozódni.

A „Dobbantó, Budapest Bank – Pénzügyekről nőknek” program keretein belül elsősorban a mikrovállalkozásoknak szóló pályázati lehetőségekkel foglalkoznak majd, a résztvevők az általános tudnivalókon túl megismerkedhetnek a pályázatírás folyamataival, illetve azokkal az elemekkel, melyektől az sikeres is lesz.  A pályázással kapcsolatos tapasztalatait egy gyakorló vállalkozó, Ludwig Klára, a Ludwig&Mentesi Kft. ügyvezetője osztja meg a jelenlévőkkel, de Mosonyi Balázstól, az Infinity Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. vezetőjétől is hasznos tanácsokat tudhatnak meg a vállalkozónők.

Az előadásoknak annál is inkább hangsúlyos szerep jut majd, mivel a Vidékfejlesztési Minisztérium tájékoztatása szerint májustól elérhetővé válik a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázat is, mely az elmúlt évek gyakorlatához képest több változtatást is tartalmaz.

A vállalkozók tudásuk gyarapítása mellett a rendezvényen céges szórólapokat, névjegykártyákat is elhelyezhetnek, ezzel is támogatva marketingmunkájukat illetve a későbbi gyümölcsöző együttműködések kialakítását.

A rendezvényről bővebb információt ITT találnak az érdeklődők.

 

 

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Dobbantó – érje el a sikert
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.