A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
Szűcs Ágnes
Digitális reklámfelület – a biztos befektetés
A For-Max Export Import Kft Budapest 1992-ben alakult. Fő tevékenysége a high-tech elektronikai termékek nagykereskedelmi export importja a közép-európai régióba. A hazai ellátást kiskereskedelmi forgalmazás jellemzi.

 
 A "totem" kedvelt hirdetőfelület
A cég 1998-ban nyitott a távol-keleti gyártó cégek felé. „Ennek eredményeként mintegy 100 gyártó céggel állunk közvetlen kapcsolatban.” - tájékoztatta a www.sikeres.hu-t Kulcsár László ügyvezető igazgató. A vállalat vezetője megosztotta a Sikeres.hu olvasóival azt a titkot, hogy hogyan sikerült cégének az utóbbi három évben –a gazdasági válság ellenére- robbanásszerű növekedést elérnie:

„A közvetlen kapcsolatnak köszönhető, hogy a piacon megjelenő termékújdonságokat napra készen hozzuk a hazai vevőközönség számára. Üzleteink, (Budapest, vidék) több mint 1500 féle multimédiás és műszaki terméket kínálnak. Csak a digitális képkeretek 30 féle változatából – az 5 cm-es képkerettől a 82cm-es képkeretig választhat a vevő. GPS navigációs készülékeket és térképeket, MP3, MP, MP5 lejátszókat, autós multimédiás és hordozható DVD lejátszókat, Internet rádiókat, bakelit lemezjátszókat, digitális TV tunereket,  Bluetooth headseteket és kihangosítókat, radardetektorokat és lézerblokkolókat, notebookokat, netbookokat, hálózati eszközöket, és nagyon sokféle iPhone / iPod tartozékot, kiegészítőt találhat meg üzletünkben az érdeklődő. Egyik meghatározó termékcsoportunk a digitális reklámeszközök területe, melyeket a magyar piacon egyedülálló választékban kínálunk. A korszerű digitális reklámplakátok, vevőorientált interaktív információs pultok, kiszolgáló terminálok elterjedése annak köszönhető, hogy a felhasználók tapasztalatai szerint akár három-négy hónap alatt megtérülnek a digitális reklámeszközök befektetései. Az egyre nehezedő gazdasági körülmények között minden vállalkozás a leghatékonyabb, leggazdaságosabb reklámozási megoldásokat keresi. Azt látjuk, hogy a nagy cégek mellett egyre inkább megjelennek a kisebb cégek, önkormányzatok, múzeumok, egyetemek, akik felismerik az új reklámozási lehetőségben rejlő előnyöket.” – folytatta Kulcsár László a cége és termékei bemutatását.

 

 A videófal az egyik leglátványosabb reklámeszköz

„Ezeknek a digitális eszközöknek sajátossága az automatikus lejátszás, a biztos működés, a könnyű kezelhetőség (a legtöbb típushoz csak egy memóriakártya szükséges a képek, videók folyamatos lejátszásához), illetve az egészen egyedi dizájn kialakítása. Teljesen ügyfélreszabott megoldásokat kínálunk – árulja el az utóbbi 3 évben elért jelentős forgalomnövekedés titkát Kulcsár László ügyvezető. A méretek, formák, kihelyezések változatossága miatt a „digital signage” (digitális plakát) eszközök nagyon népszerűek, már több mint 3500 helyen patikákban, benzinkutakon, kiállításokon, intézményekben, ügyfélszolgálatokon és egyre több üzletben működnek. Elsődleges célunk, hogy termékeinkre mindig a legmodernebb technológiai megoldásokat tartalmazzák.

A cég weboldalán a http://www.mediadisplay.hu oldalon tudhat meg többet az érdeklődő.

 

 Sokrétű felhasználást biztosítanak az érintőképernyők

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Digitális reklámfelület – a biztos befektetés
Hozzászólások száma: 1 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.