Ha az egyéni vállalkozónak van igazolható heti 36 órát meghaladó főállású munkaviszonya, és a vállalkozásából nem származik vállalkozói kivétje, akkor egyéni vállalkozóként nincs járulékfizetési...
Ajánlott oldalak
2010-06-24 16:44
PR
Darál és pumpál, mégis WC (x)
Valósítsa meg a közel lehetetlent: egyedülálló módon oda rakhatja WC-jét, ahová csak szeretné! Takarítson meg időt, pénzt, fáradtságot a Sanipump Kft-vel!

Egy új mellékhelyiség kialakítása sosem megy egyszerűen és gyorsan. Mindannyian tudjuk, hogy mennyi nehézséggel jár ez, főleg akkor, ha nincsen megfelelő csatorna a közelben. Most azonban lehetősége nyílik arra, hogy a padlók és a falak felbontását mellőzve, lakásában vagy házában egy második, harmadik toalettet telepítsen.  A Sanipump által forgalmazott különleges készülékek – a normál és a kerámiával egybeépített is – egy mindössze 32 vagy 40 mm-es csövön keresztül elpumpálják a WC-szennyvízét, 6 méteres emelési magasságig. Így telepíthet új WC-t a padlásra, pincébe, alagsorba vagy garázsba is.

 

A Sanipump már több mint tíz éve forgalmazza a darálós WC-ket és háztartási vízátemelőket. Az így szerzett sokéves tapasztalat a garancia arra, hogy a vevők mindig a legjobb minőségű és ár-érték arányú készülékeket vehetik meg, melyek normális használat mellett évtizedekig működnek.

 

Cimkék: energia,ingatlan
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Darál és pumpál, mégis WC (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.