Nincs általános érvényű „menetrend", de van néhány olyan dolog, amire mindenképpen szükség van: LÉPÉSEK KÖLTSÉGEK Egy életképes ötlet. Az ötletgazda dolga felmérni a piaci igényt, vagyis egy kis...
Ajánlott oldalak
2011-06-29 10:03
MTI
Csökken a benzin ára!
A benzin átlagára 370 forintra, a gázolajé 360 forintra mérséklődik szerdán a Mol döntése nyomán, a kutaknál ettől függetlenül nagy a szórás az árakban.
A Mol bruttó 6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán. A változással a benzin átlagára 370 forintra, a gázolajé 360 forintra mérséklődik. Szakértők szerint az árcsökkentést az tette lehetővé, hogy a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) felszabadított stratégiai olajkészleteket, ami miatt csökkent a kőolaj világpiaci árát. A forint ugyan kissé gyengült, de nem olyan mértékben, hogy ne tette volna lehetővé az árak mérséklését. A Mol egy hete 2 forinttal emelte a 95-ös árát, a gázolaj ára pedig bruttó 3 forinttal emelkedett. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Csökken a benzin ára!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.