A START-kártyával rendelkező munkavállaló esetében a munkaadónak csökkentett járulékfizetési kötelezettsége van, mert annak egy részét átvállalja az állam. Típusai: START Kártya - kiváltására...
Ajánlott oldalak
2010-02-12 07:07
Majoros-Tóth Orsolya
Csalásra figyelmeztet a Budapest Bank!
Ügyfelei védelmének érdekében biztonsági közleményt adott ki a Budapest Bank, mivel megszaporodtak az utóbbi időben az internetes banki csalási kísérletek.

A Budapest Bank a honlapján közzétett hírben arra kérte számlatulajdonosait, hogy adataikat (bankkártya adatok, PIN kódok, internetes azonosítók) különös figyelemmel kezeljék.  Megadásukkor legyenek nagyon körültekintőek, és csak akkor adják meg ezen információkat, ha a műveletet valóban kezdeményezték, valamint ha teljesen biztosak a használt weblap eredetiségében.

A Budapest Bank kijelentette, hogy nem szervez a fenti kódok bekérésével egybekötött nyereményjátékot és nem Budapest Bankos internetes oldalakon sem kéri fel ügyfeleit adataik egyeztetésére, megadására.

A Bank munkatársai arra kérik minden ügyfelüket, hogy ha bizonytalanok a használt weboldal eredetiségében, vagy úgy érzik, szokatlan indokkal kérik el az adataikat, akkor semmiképpen se adják meg azokat.

Ha gyanús weblapra bukkan, hívja a Bank ügyfélszolgálatát a 06-40-477-777-es telefonszámon, ezzel előzve meg a számlatulajdonosokat megkárosító csalásokat!

 

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Csalásra figyelmeztet a Budapest Bank!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.