Az egyablakos ügyintézés azt jelenti, hogy azok az adatok, amelyek a Cégbíróságra bekerülnek, automatikusan eljutnak az APEH-hez is. De vannak olyan adatok, amelyeket a Cégbíróság nem kér be (az...
Ajánlott oldalak
2011-01-05 09:18
BDB
Cafeteria papírutalvány kontra Multi-Pay kártya
A cafeteria szolgáltatások egyszerűsítésére szolgáló Multi-Pay kártyák már januártól használhatóak, az elfogadóhelyek egyre bővülnek és februárra már valószínűleg 12 ezerre nő az elfogadóhelyek és elektronikus terminálok köre.

A magyar szakemberek által kidolgozott kártyarendszer számos előnnyel rendelkezik elődje, a papíralapú cafeteria utalványokkal szemben. A kényelmes fizetést biztosító speciális intormatikai fejlesztés elkülönítve kezeli az egyes cafeteria-elemeket, mindemellett feleslegessé teszi a papír utalványok alkalmazását, kezelését, egyszerűsödik és csökken az adminisztráció. A Multi-Pay kártyák sikerét már a múlt év is előrevetítette: piacképességét mi sem bizonyítja jobban, hogy decemberben, jóval a bevezetés előtt ezerötszázzal bővült a Multi-Pay elfogadóhelyek hálózata.

 

Dr. Tímár György, a Multi-Pay rendszert működtető társaság vezérigazgatója szerint minimum egymillió munkavállalót érint az új, többfunkciós kártya bevezetése. A kártyával az ország egész területén lehet majd fizetni, elfogadják a nagy élelmiszer-áruházláncok és szupermarket-hálózatok üzletei és a különféle szolgáltatók is.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Cafeteria papírutalvány kontra Multi-Pay kártya
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.