A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-12-27 17:57
BDB
Brutális benzinár! Tele a hócipő?
Ismét a lélektani határokat verdesi majd a benzin ára, hiszen a napokban ismét nagy mértékű emelkedésre számíthatunk. A jövő évben akár 410 forintot is fizethetnek majd az autósok és fuvarozók literenként!

Öt forinttal nő a benzin és hat forinttal a gázolaj ára 2010. december 29-től, ezzel újabb rekordot döntve. A benzin átlagára így 361, míg a gázolajé 351 forint lesz, de a tapasztalatok szerint az egyes töltőállomásokon akár 30 forint is lehet a különbség.

 

A múlt heti két forintos csökkenést követően ismét a lélektani határokon mozognak az árak és a szakértők szerint ettől csak rosszabbra számíthatunk: mind a nyersanyagok, mind a késztermékek esetében erőteljes növekedés lesz tapasztalható.

A kilátásokat a dollár és a forint árfolyama döntően befolyásolhatja, de a  szakértői vélemények szinte kivétel nélkül megegyeznek abban, hogy 2011-ben a benzin ára akár a 410 forintot is elérheti majd literenként.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Brutális benzinár! Tele a hócipő?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.