A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-09-29 10:14
BDB
Boszorkányüst, csodafű, sikerkovács? Az üzletélénkítés nem varázslat!
A vállalkozások pénzügyi elvárásai különbözőek, már csak méretüknél fogva is. A kicsiknek, a nagyoknak, kezdőknek és a haladóknak egyaránt rá kell lelni arra az útra, mely a legjobban megfelel az igényeiknek. Ehhez nem kell boszorkányüst, csodafű és sikerkovács, mindössze elég egy kicsit tájékozódni a lehetőségek között.

Szüksége van üzletélénkítésre? Talán egyetlen egy olyan vállalkozást sem találnánk, aki erre csak legyintve továbbáll, hiszen a jelenlegi gazdasági és pénzügyi helyzet mellett ekkora nagyvonalúságot kevesen engedhetnek meg maguknak. Főleg a kis- és középvállalkozásoknak van nagy szüksége a segítségre, hiszen a piacon mindig, mindenkor versenyképesnek kell maradni. Az életben maradáshoz minden forint számít, nem várhatnak csodára, varázslatra.

 

A napi küzdelem a versenytársakkal és a piac meghódításával komoly erőpróbát igényel, és valljuk be, nehéz több színtéren egyszerre harcolni: jelen lenni a világhálón, hirdetni, fizetni mindenhová, mindenért; sokszor követni is nehéz. Az utóbbi három problémán némileg lehet segíteni, hiszen manapság sok segítséget kapunk ehhez, például egy komplex Üzletélénkítő csomaggal, mellyel egy évig ingyen honlaphoz, 20.000 forint Google hirdetéshez juthatnak a vállalkozások, ezenkívül 12 hónapig díjmentesen indíthatják az APEH költségvetési célszámlákra teljesítendő adó- és járulékutalásokat, mindezek mellé pedig egy, személyesen az Ön vállalkozására szabott számlacsomagot is igényelhet. Több kis lépésben is járni lehet a sikerhez vezető úton, így ha Önnek fontos a cél elérése, miért ne tenne meg mindent ezért?

Az üzletélénkítő csomag október 31-ig igényelhető, további információt ide kattintva kaphat.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Boszorkányüst, csodafű, sikerkovács? Az üzletélénkítés nem varázslat!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.