Jövedéki adó hatálya alá tartozó termékek a következők az ásványolaj, alkoholtermék, sör, bor, pezsgő, köztes alkoholtermék, dohánygyártmány. Az adót a termékek importálásának időpontjában vagy...
Ajánlott oldalak
2010-10-06 11:19
BDB
Blog: a vállalkozások új kommunikációs csatornája
Manapság fénykorát éli a blogolás, ami a vállalkozói szektort sem kerülheti el. Az online marketing egyik legsikeresebb ágává fejlődött és jelenleg az egyik legjobb kommunikációs csatornaként szolgál. Ezreket ér el, így a vállalkozóknak a weblap és hírlevél szolgáltatás mellett érdemes blogot is indítani, hogy a siker egy lépéssel még közelebb kerüljön. Hogy miért? Összefoglaljuk érveinket…

Azon túl, hogy egy blog létrehozása ingyenes és könnyű, olyan eszközt ad a kezünkbe, mellyel azonnal, gyorsan, spontán lehetőséget kínál a vevők, ügyfelek elérésére, az őket érintő témakörökben. Mivel egy blogbejegyzés terjedelmét tekintve rövidebb, így a vállalkozás weblapján megjelent hosszabb cikk kiegészítőjeként szolgálhat, amivel akár a vállalkozás weboldalának látogatottsága is növekedhet.

A blog bejegyzései spontán létrejött, informális írások. Ellentétben a céges weblapon megjelenő cikkekkel, bemutatkozásokkal, melyek hivatalosabb hangvételben íródtak, itt lehetőség van arra, hogy a személyiségről is képet kapjanak az üzletfelek. A kutatások azt bizonyítják, hogy szívesebben kötnek azzal üzletet a partnerek, akiről már kialakult egy bizonyos képük, alkalmuk volt jobban megismerni.

A bejegyzésekben más blogok, weboldalak hivatkozásait is elhelyezheti. A keresők általában jobb helyre pozicionálják a blogokat, hiszen azokban számtalan kulcsszó szerepel. Ha a linkelési lehetőséget (akár a saját weboldalra irányítva) kihasználja, sokkal jobb helyet vívhat ki magának a keresőkben.

 

Promóciót elhelyezni vagy egy partnerprogramot lebonyolítani nagymértékben könnyebb egy blogban, mint céges weboldalon. A reklámok sikerének hatékonysága jóval alacsonyabb a vállalkozás internetes oldalán, hiszen egy blog könnyedebb hangvétele közelebb hozhatja a potenciális partnereket, mint a céges oldalon publikált szakcikk.

Fontos, hogy a bejegyzéseket az olvasók kommentálhatják, így első kézből érkezik visszajelzés a célpiacról, közvetlenül megismerhetik a véleményeket. A postokhoz szavazás illeszthető be, ami alapján képet kaphatnak arról, jó irányban halad-e a vállalkozás, mennyire vannak megelégedve a termékekkel, szolgáltatásokkal az ügyfelek stb.

Az internetes megjelenés legköltséghatékonyabb módja a blogírás, hiszen néhány alapismeret elsajátítása után már magabiztosan kezelhető, ráadásul ingyenesen. Általában annyira felhasználóbarát rendszerrel működik, hogy minimális internetismeret mellett is kiválóan alkalmazható, nem kell karbantartókat fizetni azért, hogy rendben legyen az oldal.

A fentieket összefoglalva mindenképpen érdemes egy blog írásába belevágnia annak, aki minél nagyobb szeletet szeretne kapni a siker tortájából. Egy publikációkban gazdag vállalkozói weblap, az ügyfelekhez rendszeresen eljuttatott hírlevél mellett egy blog fenntartása lehetőséget biztosít arra, hogy jelenlegi és jövőbeni vevői megismerkedjenek Önnel, lényegesen több látogatót szerezzenek, illetve hogy ügyfélkörüket gyarapítsák.

Amennyiben elgondolkodott a felvetésen és szívesen indítana egy blogot, hogy potenciális partnereit minél hatékonyabban elérje ITT ingyenesen megteheti. Kezelése egyszerű, hiszen pár perc alatt elindíthatja saját vállalkozásának blogját, melyet egyéni kinézettel is felruházhat. Az alkalmazások személyre szabhatóak, felhasználóbarátok, így könnyen és gyorsan használhatóak.

Kedves Vállalkozók!

Most lehetőségük van arra, hogy az újonnan ITT  létrehozott céges blogok elérhetőségét a sikeres.hu oldalon közzétegyük, ezzel is segítve a vállalkozások népszerűsítését és a gördülékenyebb kommunikációt Önök és partnereik között. Ha élni szeretne ezzel a lehetőséggel és blogjában legalább három bejegyzést már közzétett, kérjük, küldje el vállalkozói internetes naplójának címét az info@sikeres.hu e-mailre.  Ha tartalomban és minőségben egyaránt megfelel, közzétesszük oldalunkon!

 

 


Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Blog: a vállalkozások új kommunikációs csatornája
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.