A minőségirányítás külön szakma, rengeteg tanácsadó cég működik, amely a HACCP rendszer bevezetésével foglalkozik. A szakértői költség százezres nagyságrendű lehet, de ez nagyban függ a...
Ajánlott oldalak
2011-03-22 08:34
PR
Befektetési verseny - turbó fokozatra kapcsoltak
Ismét kétszámjegyű nyereség, amiben a kockázatosabb, a nyereséget megsokszorozó, speciális befektetési formák taroltak. De vigyázat: a közel-keleti országokban ismét élesedik a helyzet. Az olajár ugrásszerűen nőhet, elő az arannyal, dollárral, svájci frankkal - akár kis tételben is!
A múlt havi, 20 százalékot meghaladó egyhavi nyereség után a február közepén végződő négyhetes periódusban újabb 18 százalékkal gyarapodott Czifra Gábor, az Aegon Alapkezelő portfolió menedzserének portfoliója. És immár 60 (!) százalékkal, azaz 6 millió forinttal haladja meg a tavaly tavaszi, 10 millió forintos értéket. Jócskán hozzájárulva ezzel a Haszon befektetési versenyében részt vevő 6 bankárunk átlagos teljesítményéhez, amely meghaladta mind a hazai kötvényeken, mind pedig a magyar tőzsdén elérhető átlagos eredményt.

Profit-éhség

A szükségből is lehet erényt kovácsolni, de hasznot méginkább. A változékony időjárás miatt világszerte emelkednek az élelmiszer árak , Robert Zoellick, a washingtoni központú Világbank elnöke szerint ez a drágulás hozzájárulhat a közel-keleti politikai feszültség növekedéséhez , amint súlyosbító tényezők voltak az egyiptomi és tunéziai vezetők megdöntéséhez vezető tüntetéseknek. A kukorica év eleje óta 35 százalékkal, az utolsó egy hónapban 20 százalék felett drágult.
A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 
Haszon.hu
Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Befektetési verseny - turbó fokozatra kapcsoltak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.