A hazai cégek külföldi piacokra lépésével az ITD Hungary nevű szervezet (http://www.itdh.hu/) foglalkozik: ők felelnek Magyarország és a magyar állampolgárok, vállalatok külgazdasági...
Ajánlott oldalak
2011-04-06 15:24
PR
Befektetési verseny - A félelem bére
Háború, földrengés, atomkatasztrófa – a világ tőzsdéin jelentős veszteséget, a Haszon befektetési versenyének több szereplőjénél azonban esetenként tetemes pluszt hozott a világszerte növekvő félelem.

A japán katasztrófa miatt hirtelen népszerűtlenné vált atomenergia visszaszorulásából az olaj és a földgáz profitálhat. Kövessen minket kicsiben is!

 

Tizenegy százalékot meghaladó nyereséggel zárta az utolsó hónapot Czachesz Gábor, az OTP Alapkezelő portfolió menedzsere. Ezzel a teljesítménnyel komoly szerepe volt benne, hogy hat befektetőnk átlagos hozama is „plusszos” lett.  A nyereség pedig óriási szó, hiszen –a világban történt több kellemetlen, és váratlan esemény miatt – a tőzsdék a világ szinte minden pontján estek. A nemzetközi börzék átlagos teljesítménye az MSCI globális tőzsdeindex alapján egyetlen hónap alatt átlagosan 7 százalékos veszteség volt, a pesti parketten két százalékot meghaladó volt a mínusz.

 

Háború drágítja az olajat...

 

A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Befektetési verseny - A félelem bére
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.