Ha egy magánszemély nem egyéni vállalkozó, nem rendelkezik adószámmal és megbízzák egy egyszeri feladat ellátásával, akkor azt megbízási szerződés megkötése után lehet teljesíteni. A megbízási díj...
Ajánlott oldalak
2011-03-21 13:53
PR
Befektetési tipp - keressen a nyersanyagon!
Mi egyre többen leszünk, belőlük viszont egyre kevesebb. Nemcsak a mostani áremelések hatását tompítja, de hosszú távon is biztos befektetés a nyersanyag. Az elmúlt év kétszámjegyű nyeresége után a további áremelkedés is borítékolható.

Mélyebben kellett a zsebünkbe nyúlni januárban: a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerint januárban közel 8 százalékkal emelkedtek az élelmiszerárak a megelőző 12 hónap alatt. Az egész világon tapasztalható drágulást azonban meg lehet úszni. Sőt, ennél sokkal jobban is járhatunk.

 

Egymillió forintra átlagosan 170 ezer forintos (17 százalékos) átlagos nyereségükkel a hazai biztosítóknál és bankoknál, befektetési társaságoknál megvásárolható nyersanyag-alapok az elmúlt 12 hónap kétségtelen sztárjai voltak. Az olajtól az ipari fémeken keresztül egészen a mezőgazdasági termékekig széles skálán mozgó befektetési paletta épp ezek drágulásából profitál. Aki beszáll - mivel világpiaci tendenciákról van szó -, meglovagolja az áremelkedést. Így amit elvesztett a réven, azt behozza a vámon. Vagy éppen annál sokkal többet is. Az ENSZ élelmezésügyi szervezete, a FAO árindexe hetedik egymást követő hónapban mutatott áremelkedést, a gabonák esetében 45 százaléknyit tavaly júniushoz képest.

A teljes cikket elolvashatja a Haszon magazinban,   keresse   az  újságárusoknál! 
Haszon.hu
 
Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Befektetési tipp - keressen a nyersanyagon!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.