Valamely önálló tevékenység végzése céljából - ha azt nem egyéni vállalkozóként szeretnénk végezni - adószámot lehet kérni a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál. Az adószám igénylése...
Ajánlott oldalak
2010-03-05 07:03
Majoros-Tóth Orsolya
Bajnai: három-négy százalékos javulás jön
„A válság megmutatta, a józan ész gazdaságpolitikájával szemben nem lehet tartósan menni, vissza kell térni a józan ész útjára.” – mondta Bajnai Gordon miniszterelnök szerdai veszprémi látogatásán, a Maxon Motor Hungary Kft-nél.

A miniszterelnök az üzemlátogatás után rendezett megbeszélésen kifejtette, hogy a gazdasági válság többek között azért is érintette rendkívül súlyosan az országot, mert hosszú éveken keresztül halogattuk azokat a döntéseket, amik nélkül hazánk nem tarthatta meg a munkát, mint a társadalmi működés legfontosabb motorját. „Lebecsültük a vállalkozókat, a munkavállalókat, pedig a fejlődés nekik köszönhető.” - mondta Bajnai Gordon.

 

„A jövő évtől mintegy három-négy százalékos gazdasági növekedés várható Magyarországon a nemzetközi elemzők egyöntetű véleménye szerint.” – jelentette ki a miniszterelnök, és hozzátette, hogy a kilábalás mentén azoknak kell esélyt teremteni, akik az ország növekedését előbbre tudják vinni. Bajnai Gordon kijelentette, hogy éppen emiatt döntöttek úgy, hogy a válságkezelés keretében a munkát és a vállalkozásokat terhelő adókat csökkentik.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Bajnai: három-négy százalékos javulás jön
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.