A jogszabály szerint a szakképzési hozzájárulást a dolgozó képzésére lehet felhasználni. Témáját, tárgyát tekintve olyan képzés jöhet szóba, ami az adott munkakör betöltéséhez szükséges, és a cég...
Ajánlott oldalak
2010-09-14 08:22
BDB
Az online marketing titkai
Nemsokára hatalmas segítséget kaphatnak azok a kis- és középvállalkozások, melyek az online marketing eszközeiket is be szeretnék vetni az eredményességük érdekében. Az Online Marketing Expo keretein belül az internetet használó vállalkozások betekintést nyerhetnek a jól bevált látogatásszerzési és listaépítési módszerekbe, továbbá megismerhetik az újfajta stratégiák és eszközök rejtelmeit, ezekkel növelve eredményességüket.

2010. október 15-én kerül megrendezésre a Marketing Commando szervezésében a II. Online Marketing Expo, melynek célja, hogy a kis- és középvállalkozásokat internetes marketingstratégiákkal segítse, hogy a piacon versenyképességüket és eredményességüket növelni tudják.

A Marketing Commando szervezésében életre hívott konferencián szakmai előadások sorozatán vehetnek részt a vállalkozások, melyek segítségével érthető és egyszerű módon tanulhatják meg, hogyan növelhetik az internet alkalmazásával bevételeiket. A rendezvény egyaránt szól azoknak, kik már hatékonyan alkalmaznak hasonló módszereket, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a világháló lehetőségeivel és az alapok lerakására, a biztos módszerekre kíváncsiak.

 

A megrendezésre kerülő konferencia szakmai kiállítással is kiegészül, ahol a cégek a megvalósítani kívánt új online stratégiához és az előadáson tanultakhoz akár kivitelező partnerre is lelhetnek, mindazonáltal megismerhetik hasonló cipőben toporgó társaikat, szakmai eszmecseréket folytathatnak, illetve üzleti kapcsolatokat építhetnek ki.

A témák elsősorban a média, reklámhely, online marketing háttér kialakítása, a programozás, online szövegírás és fizetés, keresőoptimalizálás köré csoportosulnak. Ezeken kívül a régi közkedvelt kategóriák is helyet kapnak a rendezvényen, mint például a webdesign, grafika, fotó, videó, banner, online automatizálás, továbbá a mobil marketing, vírusmarketing, webáruház stb., vagyis minden, mellyel a szervezőket idézve: nagyobb szeletet vághatnak ki maguknak az online tortából!

A rendezvényre, melynek a budapesti Jégpalota ad otthont több mint 1500 kisvállalkozást és ötven kiállítót várnak. Bővebb információt, a jelentkezés feltételeit, illetve az előadások részletes ismertetőjét ITT találhatják az érdeklődők.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Az online marketing titkai
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.