Ha egyéni vagy társas vállalkozóként (bt beltagja, kft ügyvezetője) származik jövedelmünk akkor azt a következő levonások, járulékok terhelik: Levonások a jövedelemből: szja (ld. 4 pont) 8 %...
Ajánlott oldalak
2010-05-28 12:29
MTI
Az IPOSZ azonnali intézkedéseket kér az új kormánytól
Azonnali intézkedéseket kér az új kormánytól a kis- és középvállalatok helyzetének javítása érdekében az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ), mivel a magyar mikro- és kisvállalkozások kilátástalan helyzetbe kerültek a válság miatt - mondta Szűcs György, az IPOSZ elnöke a szövetség XXII. Országos Közgyűlésén.

Rámutatott: a lakossági és az állami megrendelések elmaradása, a beruházásokra, karbantartásokra és a telephelyfejlesztésekre szánt költségek drasztikus csökkenése, a tőkehiány, a hitelezés, a korrupció, a hatósági ellenőrzési túlkapások, valamint a szakképzés problémái mind ahhoz vezettek, hogy a kisvállalkozások forrásaikat már nem a beruházásokra, fejlesztésekre, hanem a túlélésre fordítják.

Kiemelte: a kisvállalkozások fejlesztése érdekében az IPOSZ az új kormánytól azt várja, hogy gyors, de megalapozott, konkrétan a mikro- és kisvállalkozásokra és azok gyakorlati tapasztalataira építő gazdasági programot hajtson végre. 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Az IPOSZ azonnali intézkedéseket kér az új kormánytól
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.