Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulásról (EKHO) szóló 2005. évi CXX. törvény 2006. január 1-jén lépett hatályba. Ki választhatja az EKHO-t? Munkaviszonyban alkalmazott magánszemély,...
Ajánlott oldalak
2010-12-06 09:49
BDB
Az év bankja – stabil és felelősségteljes
A Financial Times csoporthoz tartozó The Banker magazin nemzetközi versenyén igen elismerő címet kapott a Budapest Bank. A pénzintézet stabil és felelős működését és új innovatív szolgáltatásait az Év Bankja díjjal jutalmazták.

A "The Bank of the Year in Hungary - 2010" elnevezésű elismerést immár negyedik alkalommal ítélték oda a pénzintézeteknek, melynek során elsősorban az üzleti teljesítményt vizsgálta a zsűri, de értékelte a növekedést, a pénzügyi eredményeket és a stratégiai fejlesztéseket is. 2010-ben mintegy 149 ország 500 pénzintézete indult a megmérettetésen, így a legjobbak között szerepelni igen elismerő.

A Budapest Bank a felelős hitelezési politikája mellett stabil pénzügyi mutatóival, erős likviditási helyzetével és a hosszú távú növekedést elősegítő tevékenységével vívta ki, de fontos érvként szolgált az elmúlt nehezebb időszakra adott reakciói, társadalmi felelősségvállalás terén tett erőfeszítései is.

 

A Budapest Bank idén több rangos elismerést is magáénak tudhatott, a "The Bank of the Year" díj lett a hab a tortán. A Master Card által kiírt „Az Év Bankja” versenyen a "A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank 2010" címet nyerte el, de ugyanitt a dobogó második fokával díjazták Egyenlítő hitelét is, melyet az „Az év lakossági hitelterméke” kategóriában köszönthettünk. A Master Card versenyében fő szempont volt, hogy a Budapest Bank kiemelkedően sokat tett a lakossági és vállalati szegmens általános pénzügyi tudatosságának javításáért, hiteleivel pedig az ügyfelek számára legjobb, legkedvezőbb és leginnovatívabb szolgáltatásokat tudta nyújtani. A rangos elismerések sorában a Budapest Bankot a társadalmi felelősségvállalás terén évtizedek óta végzett kimagasló munkájáért novemberben „CSR Hungary 2010” díjjal is jutalmazták.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a The Banker magazin bennünket talált a legjobbnak a magyarországi pénzintézetek között, hiszen ez azt jelzi, hogy a helyi piac pozitív visszajelzései mellett a pénzügyi szakma is elismeri teljesítményünket. Mindez azt is jelenti számunkra, hogy a bankunk tevékenysége elfogulatlan nemzetközi mércével is megállja a helyét" – mondta el Sean Morrissey, a Budapest Bank elnök-vezérigazgatója, aki azt is elárulta, hogy céljaik között újbóli növekedési tervek szerepelnek, melyeket 2011-ben az optimizmus jegyében kívánnak elérni és melyet az eddigi nyereséges működés lehetővé is tesz.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Az év bankja – stabil és felelősségteljes
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.