A megváltozott munkaképességűek segítésére az Állami Foglalkoztatási Szolgálat Rehabilitációs Információs Központok hálózatát működteti. Bővebben.... A mozgássérültek álláskereső fóruma: MOTIVÁCIÓ...
Ajánlott oldalak
2010-04-12 10:41
Majoros-Tóth Orsolya
Anyák vállalkozásai: karrier és gyermeknevelés egyszerre?
A női vállalkozók legtöbbjének komoly problémát okoz, hogy a gyereknevelésben, a házimunkában, a párkapcsolatban és a karrierben is meg tudják állni helyüket egyszerre. Általában ezek közül háttérbe szorul egy vagy több. Vannak azonban, akik sikerrel össze tudják egyeztetni mindezt: róluk példát lehet venni, tőlük tanulni kell!

A http://www.gazdagmami.hu/ című, női vállalkozóknak szóló weblap vállára vette a vállalkozó szellemű anyák, feleségek ügyét, és több más projektje mellett most például egy versennyel rukkolt elő:

„Az Év Anyavállalata 2010” című pályázatára bármelyik nő jelentkezhet, aki vállalkozást vezet és anya is egyben. Az indulók névsorát a honlapon meg lehet tekinteni, és a rövid bemutatkozásokat végigolvasva online módon szavazni lehet rájuk.

A szervezők célja, hogy felhívják arra a figyelmet, hogy az anyák számára – jelenleg - szinte teljesen kilátástalan munkaerőpiaci helyzetből is van kiút. A verseny során olyan édesanyákat mutat be a weblap, akikben volt elég bátorság, kreativitás és kitartás, hogy saját lábukra álljanak és kisgyermekeik, családjuk és a házimunka mellett elindították saját vállalkozásaikat, példát mutatva ezzel minden anyukának!

 

A verseny nevezési határideje április 20. A jelentkezési feltételek ITT olvashatóak.

Az első forduló április 25-ig tart, eddig lehet szavazni a versenyzőkre. Ezután indul a második kör: az öt legtöbb szavazatot gyűjtött vállalkozó május 10-ig marad versenyben. Egy szakmai zsűri átnézi az összes induló anyagát, és különdíjat ad az általuk preferált pályázónak, de ezen kívül a verseny díjazottjainak sorrendjét a közönség szavazata dönti el. Az Év Anyavállalatának eredményhirdetését május 11-én tartja a weblap.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Anyák vállalkozásai: karrier és gyermeknevelés egyszerre?
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.