Áfa mentességnek két fajtája létezik. Az egyik az alanyi áfa mentesség, a másik a tevékenység jellegére tekintettel az áfa törvény által meghatározott áfa mentesség. Az alanyi áfamentesség...
Ajánlott oldalak
2013-02-01 15:01
(x)
A The Program kft. technológiai fejlesztése
A The Program Kft. 10 éve foglalkozik sportrendezvények és extrém sportrendezvények szervezésével. A rendezvények költségvetésében komoly tételt jelentett a földből épült pályák kialakítása, ezért úgy gondoltuk, hogy cégünk saját hatáskörén belül -megfelelő gépek beszerzésével - megoldja ezen tevékenység elvégzését.

 

 

Lehetőségünk nyílt Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdasági Operatív Program Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése kiírt pályázat keretein belül elnyernünk két földmunkagép megvásárlását.  A The Program Kft. technológiai fejlesztését az Európai Unió Támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg, 2012. novemberében  a pályázatot befejeztük.

 

A The Program Kft. sikeresen közreműködött a Budakeszi Bike Park, és Balatonfüredi Bike park építésénél. Ez úton köszönjük meg a lehetőséget, hogy megrendelőink bíznak több éves tapasztalatinkban, és szakértelmünkben. Célunk, hogy hátrányosabb térségekben is pályákat tudjunk kialakítani a feltörekvő fiatalság számára. Az előzőekben részletezett pályázaton nyert Catepilla 304  és a Komatsu PC29O kotrógép ideális sportpályák, kerékpárutak és parkok építéséhez és kialakításához.

Sikerként könyveljük el, hogyha minket választanak a jövőben pályatervezés és kivitelezés tekintetében.

Köszönettel:

The Program kft.

 

 

 

 

 

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A The Program kft. technológiai fejlesztése
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.