Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2010-03-11 08:55
Szűcs Ágnes
A Széchenyi Kártya: a napi likviditás
A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége sajtótájékoztató keretében mutatta be a „Jövőben is a legkedvezőbb hitelprogram a Széchenyi Kártya hitellel a vállalkozókért” című rendezvényüket.

Szép Zoltán, a KA-VOSZ fejlesztési igazgatója elmondta a rendezvényen, hogy 2002 augusztusa óta több mint 165 ezer Széchenyi Kártyát bocsátottak ki a vállalkozók részére a kereskedelmi bankok. Hozzáfűzte, hogy éves szinten 19-20 ezer Széchenyi Kártya kerül kibocsátásra.

Az igazgató elmondta azt is, hogy az érdekvédelmi szövetségek és a kamarák csak közvetítőként szerepelnek, a hitel a bank és a vállalkozó között jön létre. A bankok az elmúlt 8 év alatt összesen 720 milliárd forintos hitelkeretet biztosítottak a vállalkozóknak. A Széchenyi Kártya egyszerűsített eljárási formájának köszönhetően a felvett hitel olyan lehetőséget ad a vállalkozók kezébe, amely biztosítja számukra a napi likviditást.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A Széchenyi Kártya: a napi likviditás
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.