Bevezetőként egy szemléletbeli kérdést kell tisztázni, ami hasznos lehet azoknak, akik soha nem vállalkoztak eddig, de szeretnének belevágni. Nagyon fontos megérteni, hogy a VÁLLALKOZÁS NEM...
Ajánlott oldalak
2011-03-16 09:06
Heart Communications
Ismét bővült a Multi-Pay rendszere
A hosszú hétvégét megelőző bevásárlási csúcs alkalmával tesztelhették a vásárlók a Multi-Pay rendszerét a SPAR hálózatában. Az üzletlánc csatlakozásával országszerte újabb közel 400 helyen használhatják az ügyfelek a cafeteria-kártyát.

Az év elején megkötött szerződés értelmében immár a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. valamennyi hazai üzletében is használható a Multi-Pay Cafeteria kártya. A kártyabirtokosok mostantól valamennyi INTERSPAR hipermarketben, valamint SPAR, City SPAR és Kaiser’s szupermarketben élhetnek az elektronikus cafeteria-juttatások előnyeivel. Az üzlethálózat legnagyobb részében az ételfogyasztáson kívül az iskolakezdésre szánt egyenleget is felhasználhatják.

 

Fehér István, a SPAR-csoport kommunikációs vezetője elmondta, hogy az elmúlt hetek során mintegy 2 300 darab elektronikus terminál (POS) átállítását végezték el a zökkenőmentes kártyaelfogadás érdekében. Ezzel valamennyi üzlet összes pénztáránál lehetővé vált a Multi-Pay kártyák használata.

A magyar szakemberek által kifejlesztett rendszert működtető Multi-Pay Zrt. honlapján rendszeresen frissül az elfogadóhelyek listája. Ebben megtalálható az összes olyan üzlet és szolgáltató hely, amelyekben a rendszer beüzemelése óta bonyolítottak sikeres tranzakciót.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : Ismét bővült a Multi-Pay rendszere
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.