Egyéni vállalkozónak akkor kötelező vállalkozói bankszámlát nyitni, ha áfa fizetésre kötelezett. Vagyis alanya az áfának, áfa-köteles tevékenységet végez, az adószámának a 9. számjegye 2-es. A...
Ajánlott oldalak
2010-10-11 09:50
BDB
A sikeres tőzsdei kereskedés megtanulható! (x)
Manapság bárki számára elérhető közelségbe kerülhetnek a tőzsdei ügyletek, hiszen már az alapvető tudás elsajátításával és néhány hasznos információval sikeresen és magabiztosan kereskedhet. A titok nyitja most az Ön kezébe is kerülhet…

Június óta 4.500 és 5.400 Ft-os sávban mozog az OTP árfolyama, azonban ez az oldalazás is eredményesen lekereskedhető! Kíváncsi a titokra? Az Investidea szervezésében megrendezésre kerülő Trader Tréning-en megismerheti azokat az eszközöket, melyek segítségével bármely irányba mozgó árfolyamok mellett is pénzt kereshet, ráadásul mindezt magabiztos tudás birtokában.

Az egész napos oktatási tréningen megszerezheti a kereskedésben használható gyakorlati ismereteket, eszközöket, és olyan módszereket kaphat a kezébe, mellyel a piac alakulásától függetlenül biztonsággal kereskedhet.

 

A Trader Tréning képzését akkor is sikerrel kamatoztathatja, ha Önnek

  • már van némi tőzsdés tapasztalata, de nem érzi magát elég határozottnak,
  • úgy érzi, nincsenek meg a magabiztos, eredményes kereskedéshez szükséges eszközei,
  • bár nagyobb tapasztalattal rendelkezik, de elégedetlen az elért eredménnyel,
  • már régóta kereskedik, de nincs jól bevált stratégiája a tartósan eredményes tőzsdézésre.

Az oktatáson részt vevők kezébe adják a tőzsdei titkok nyitját, ezzel lehetőséget kínálva arra, hogy anyagi biztonságának megteremtésén túl egy jól működő, versenyképes és sikeres vállalkozás tulajdonosa legyen. Miért ne élne ezzel az alkalommal?

A Trader Tréning országosan, több városban várja a tőzsdei kereskedés után érdeklődőket. A helyszínekről, időpontokról és a képzés további részleteiről ITT olvashat!


Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A sikeres tőzsdei kereskedés megtanulható! (x)
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.