Bármilyen kereskedelemről legyen szó a szükséges végzettségről a helyi okmányiroda ad kizárólag pontos felvilágosítást. Végzettség akkor biztosan nem kell, ha valaki kizárólag a saját maga által...
Ajánlott oldalak
Szűcs Ágnes
A siker titka az innovatív hozzáállás
Új létesítménnyel bővült a Győri Ipari Park: EU támogatásból létesített új gyártócsarnokot Győrben a Rábakert Kft.

A Rábakert Kft. magyar tulajdonú kisvállalkozás, melyet 2003-ban hozott létre három lelkes, innovatív vállalkozó. Tevékenységük elsősorban vágóelemek gyártása házi-kerti és kommunális fűnyírókhoz, mezőgazdasági és erdészeti gépekhez, mint például fűnyírókés, szárzúzókés, fűkaszakés, silózó kés, penge kés vagy vágókés.

 


 

Termékskálájuk az indulás óta jelentősen növekedett: követik a piac alakulását, a vevők igényeit. Minőségi gyártástechnikával, kiváló alapanyagaikkal és szakértelmükkel elérték, hogy Magyarországon piacvezető pozícióba kerüljenek. Hazánkon túl számos más európai országban is forgalmazzák termékeiket. A megnövekedett áruforgalomnak köszönhetően döntöttek úgy 2009-ben, hogy a Győri Ipari Parkban hoznak létre gyártócsarnokot, amihez EU támogatást is kaptak.

A cégnek banki hitellel, továbbá a Magyarországi Fejlesztési Terv Telephely-fejlesztési pályázat segítségével sikerült létrehozni a közel 800 négyzetméteres gyártóüzemet, mely jelenleg 16 főt foglalkoztat. A Rábakert forgalmának további növelése érdekében bővíti exporttevékenységét. A bővítés sikere az elmúlt 20 év szakmai tapasztalatainak, versenyképes árainak, elismert minőségének és rugalmasságának köszönhető.

Előzőleg bérelt csarnokban végezték tevékenységüket. Az új gyártócsarnokot a hatékonyság javulása és további kapacitásbővítés céljából építették. Ehhez vették igénybe a kedvező hitellehetőséget és az elnyert pályázat 42 millió forintját.

 


 

www.rabakert.hu

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A siker titka az innovatív hozzáállás
Hozzászólások száma: 1 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.