A forgalomból árbevételünk származik, ami korántsem azonos a nyereséggel, ugyanis vannak költségeink: pl. rezsi, alvállalkozóknak, beszállítóknak kifizetett beszerzési költség, bérköltség stb. A...
Ajánlott oldalak
2011-02-15 10:12
BDB
A kis ötletekben is nagy lehetőség - PÁLYÁZAT!
A kis- és közepes vállalkozók számára itt az alkalom, hogy ehhez támogatást is nyerjenek, ugyanis 2011. február 10-én megjelent az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” című pályázati felhívás.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2011-1.3.1/C pályázatával legalább 5 millió - de legfeljebb 25 millió forint támogatás igényelhető, legfeljebb 65%-os támogatási mértékkel. A kiírásra kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek és egyéni vállalkozók pályázhatnak, amelyek létszáma az utolsó lezárt üzleti évben legalább 1 fő volt.

 

Eszközbeszerzésre, iparjogvédelemmel kapcsolatos tevékenységre, valamint munkatársak alkalmazásának támogatására lehet pályázni. A pályázat célja újszerű technológiák, eljárások alkalmazásának bevezetése a termelés folyamataiba, és az elért innovációs eredmények iparjogvédelme.

A pályázónak vállalnia kell, hogy a beruházást követő 2 évben megtartja az átlagos statisztikai létszámot és a személyi jellegű ráfordítás átlagosan növekszik a támogatási összeg 5%-ával, vagy a beruházást követő 2 évben a személyi jellegű ráfordítás átlagosan növekszik 5%-kal a beruházást megelőző évhez képest.

Fontos odafigyelni a kizáró okokra is, ugyanis elutasításra kerülnek azon pályázatok, ahol a vállalkozásnak nincs meg a 3 teljes lezárt üzleti éve, a saját tőke negatív, vagy nem éri el a törzstőke felét, valamint abban az esetben is, ha a beruházás nettó összege meghaladja a 2009/10-es árbevételt.

Elbírálásra a beadástól számított kb. 2 hónapon belül lehet számítani, a támogatás kifizetése pedig a számlák beadásától számított 2 hónapon belül. A pályázatok 2011. március 1. és 2011. december 31. között adhatóak be. A pályázatok elkészítéséhez és szabályos benyújtásához szükséges valamennyi információ és dokumentáció ITT érhető el.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A kis ötletekben is nagy lehetőség - PÁLYÁZAT!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.