Ha egyéni vagy társas vállalkozóként (bt beltagja, kft ügyvezetője) származik jövedelmünk akkor azt a következő levonások, járulékok terhelik: Levonások a jövedelemből: szja (ld. 4 pont) 8 %...
Ajánlott oldalak
2010-12-29 05:15
BDB
A fiatalok pályázata 2011-ben!
Legközelebb jövő év szeptemberétől pályázhatnak támogatásért azok a fiatal magyar gazdák, kik mezőgazdasági üzem vezetőjeként első alkalommal kezdenek gazdálkodni, új gazdaságot hoznak létre vagy vesznek mástól át.

 

 

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) támogatják  a fiatal mezőgazdasági termelők indulását.  2011. szeptember 15-től október 31-ig nyújthatóak be támogatási kérelmek azon ügyfelek esetében, kik a pályázat benyújtásának időpontjában elmúltak 18 évesek, de 40. életévüket még nem töltötték be, illetve megfelelnek a pályázati kiírás mellékletében szereplő szakképzettségi feltételeknek. A támogatás vissza nem térítendő, melynek 90 százalékát a Magyar Vidékfejlesztési Hivatal előre kifizeti és tetszőleges célra fordítható. A támogatás mértéke a 4. évre vállalt üzemméret nagyságától függ.

A pályázat célja a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának, valamint a birtokstruktúra átalakításának előmozdítása, a mezőgazdasági munkaerő korstruktúrájának javítása, illetve a vidék népességmegtartó képességének növelése, továbbá a mezőgazdasági tevékenység hosszú távú fenntartása.

A pályázatról bővebb információt és a kapcsolódó anyagokat ITT  találhatják az érdeklődők.

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A fiatalok pályázata 2011-ben!
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.