Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
2010-09-22 08:01
BDB
A budapesti cégeknek nem jár annyi támogatás
A magyar vállalkozások Budapesten tervezett beruházásaikhoz már csak maximum tíz százalék uniós, illetve társfinanszírozott támogatást kaphatnak a közeljövőben, ugyanis a főváros fejlettségi szintje nem indokolja a magasabb arányt.

 

Azok a vállalkozások, akik még 2010 őszén indulni tudnak a Közép-Magyarországi Operatív Program keretein belül jelenleg is elérhető pályázatokon, még elnyerhetik a támogatás maximumát, azaz 25 százalékot. Ez az összeg 2011. január 1-jét követően jelentősen lecsökken a fővárosi cégek esetében, ugyanis az évfordulót követően már csak maximum 10 százalékos uniós, illetve társfinanszírozott támogatást kaphatnak.

Az elsősorban kisebb, néhány milliós beruházások támogatását biztosító „Mikro- és kisvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázat beadási határidejét 2010. október 4-ig meghosszabbították, így még az utolsó pillanatban is kihasználhatják a kis- és középvállalkozások a nagyobb támogatási arányt, melyet gépek, eszközök, berendezések, továbbá minőség-, környezet és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek bevezetéséhez használhatnak fel.

 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A budapesti cégeknek nem jár annyi támogatás
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.