Terhek a munkavállalói oldalon: A bruttó bérből levonásra kerülnek az alábbiak: szja 2010 évben az adó alapja a 27 százalékkal növelt jövedelem. Az szja mértéke:0- 5.000.000 Ft : 17 %,...
Ajánlott oldalak
Szűcs Ágnes
A belsőépítészet létjogosultsága
Az elmúlt években a lakásépítő cégek elvesztették piacuk kétharmadát, 2010-ben az építőipari termelés 10-11 százalékkal csökkent. A különböző körbetartozások miatt egyre több kisvállalkozásnak kellett feladnia tevékenységét.

 

 

Ennek ellenére mégis akad olyan vállalkozó, aki bízva tudásában, tapasztalatában, ebben az időszakban céget alapított, ilyen a bútorgyártással, belsőépítészettel, lakberendezéssel foglalkozó Exact Home Kft is, melynek tulajdonosával, Horváth Lajossal a siker titkáról beszélgetünk.

Az Exact Home Kft. vezetője és tulajdonosa elmondta, hogy a kft. megalakulásának egyik fő oka és célja, hogy az új építkezések híján az átalakítások, felújítások terén tudjanak segíteni.

„Segítünk otthont teremteni, segítünk megvalósítani álmait a kezdeti lépésektől a kivitelezésig. Mindezt a legjobb minőségben, a legkorszerűbb technikákat alkalmazva valósítjuk meg. Igyekszünk megmutatni, hogy mennyi lehetőség rejlik egy adott térben, és minden igényhez igazítva, hogyan lehet igazi pihentető, kényeztető otthont és motiváló, hatékony munkahelyet kialakítani. Véleményünk szerint a lakberendezés segítségével életmód- és életminőség-változást hozhatunk létre. Házunk, lakásunk, üzletünk, élettereink meghatározzák kedvünket, személyiségünk változásait és a körülöttünk élő és dolgozó emberek mindennapjait is.” – nyilatkozta lapunknak Horváth Lajos.

Az Exact Home Kft. megalakulásának az volt a célja, hogy a lakberendezés terén minden igényt a maximálisan kielégítsen, legyen szó átalakításról, új lakásberendezésről, éttermek-vendéglátó egységek-szórakozóhelyek kialakításáról. Az ezekkel kapcsolatos szinte összes terméket beszerezzük, forgalmazzuk.

- Miért fordult a belsőépítészet felé?

Én magam is szakmabeli vagyok. Szinte minden területet végigjártam, hogy minél több tapasztalatot szerezzek, és ezeket felhasználva mások otthonait szebbé, élhetőbbé tegyem.

Mivel egy otthont nem 1 hónapra tervezünk, nagyon fontos, hogy hosszú ideig jól érezzük magunkat ott, ahol élünk.

Legyen az csak egy új konyhabútor, nappali vagy egy 50-100 éves lakás: megfelelő kivitelezéssel és a kiegészítőkkel, lépcsőkkel együtt szinte újjá varázsolhatjuk. Én személy szerint nagyon szeretem ezeket, hiszen például egy szépen megtervezett és kivitelezett lépcső is a lakás dísze lehet.

Az új trendek után kutatva, elsőként kezdtük el forgalmazni Magyarországon a 3D falpaneleket, amivel még egyedibbé tehetjük lakásunkat, irodánkat és más helyiségeinket.

 

- Miért sikertermék a 3D falpanel?

A 3D falpanel alapvetően forradalmasíthatja a belsőépítészetet. A hagyományos falfelújítási technikákkal ellentétben a 21. század építőanyagává vált, eltér a megszokott formáktól, szinte bárhova használható, könnyű, gyors, tiszta a felrakása. Természetes növényi rost alapanyagú, környezetre káros anyagot nem tartalmaz, préseléssel készül, ami nagy ellenálló képességet biztosít. Könnyű fajsúlyú, melynek köszönhetően nem terheli a falfelületet, például a térelválasztó alapanyagául szolgáló gipszkartont.

A növényi rostok mentesek mindenféle egészségre káros anyagoktól, ezért ideális az allergiás megbetegedéssel küszködők otthonának kialakításánál. Ami még fontos, hogy tűzálló, a hagyományos fa és papír alapanyaggal szemben.

A préselés megsokszorozza a 3D falpanel anyagának erősségét, melynek köszönhetően a panelek tartósak, és megfelelő felületkezelés mellett nagyon jó pára- és vízálló, kiválóan alkalmas nedves falfelületek burkolására. A 3D falpanel praktikusabb a hagyományos csempénél, mivel felrakása könnyebb és tisztább. Nem kell külön tartószerkezetet készíteni, az installáció ragasztással történik, ezért gyakorlatilag szerszám nélkül feltehető.

A felújítandó belsőépítészeti terek, falak újonnan burkolására, felújítására legmegfelelőbb megoldás a rendkívül változatos, dekoratív hatást kiváltó 3D falpanel.

Elért eredményeink közé sorolhatom számos lakossági és vállalati ügyfeleket. Ez azt bizonyítja, hogy ebben a nehéz gazdasági helyzetben is van létjogosultsága termékeinknek a piacon.

 

Cimkék: vállalkozó
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : A belsőépítészet létjogosultsága
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.