Valamely önálló tevékenység végzése céljából - ha azt nem egyéni vállalkozóként szeretnénk végezni - adószámot lehet kérni a lakhely szerint illetékes adóhivatalnál. Az adószám igénylése...
Ajánlott oldalak
2010-04-21 11:41
Szűcs Ágnes
650 millió forintot nyertek a zalai szállodák
Az Új Magyarországi Fejlesztési Terv regionális programjának keretében összesen 5 milliárd forint értékű beruházáshoz nyert támogatást öt Zala megyei szálloda.

A Danubius 67 millió forintos támogatást tudhat magáénak, melyet a már meglévő fejlesztéshez nyert. A felhasználásról Fekete György területi igazgató adott tájékoztatást. Eszerint folytatják a Hotel Aqua 2 éve tartó minőségfejlesztő programját. Létrehoznak egy Szauna birodalmat, új gyógyászati helyiségeket alakítanak ki, és a szállodai férőhelyeket is tovább bővítik 17 szobával.

A Hotel Carbona Zrt. 245 millió forintos beruházását 74 millióval támogatta a program. Dr. Lukács Ferenc vezérigazgató a beruházásról elmondta, hogy főleg felújításra fordítják az összeget. Átépítik a főbejáratot és mintegy száz szobának az erkélyét, felújítják a konferencia- és báltermet. A szolgáltatások körét is kibővítik egy új „kamaszmedence” építésével, amivel a korosztályi igények jobb kielégítését próbálják elérni.

A Fejlesztési Tanács 241 millió forint támogatást nyújtott Lentiben a NaturSpa Hotel létesítésének is, az eddigi 1,9 milliárdos kerethez. A Radison-lánchoz tartozó Park Inn szálloda 2,4 milliárdos építéséhez 216 millió támogatást nyert a programból. 48 millió forinttal támogatták a zalaszentgróti Fiaker Panzió 137 milliós fejlesztését is.


 

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 650 millió forintot nyertek a zalai szállodák
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.