Egyéni vállalkozónak akkor kötelező vállalkozói bankszámlát nyitni, ha áfa fizetésre kötelezett. Vagyis alanya az áfának, áfa-köteles tevékenységet végez, az adószámának a 9. számjegye 2-es. A...
Ajánlott oldalak
2010-05-27 07:05
Szűcs Ágnes
600 millió forintot osztanak szét...
Az észak-alföldi régió – Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottsága döntött a munkaerő-piaci Alap Decentralizált 600 millió forint keret felhasználásáról. Olyan kis- és középvállalkozások számára biztosít forrást az alap, melyek gyakorlati képzőhelyként vesznek részt a tanulók képzésében, valamint azoknak a szakképzést folytató szervezeteknek, melyek hiány szakképesítésekben folytatnak képzést.

A tanulást elősegítő, korszerű eszközök beszerzésére használhatják fel az igényelt összeget.

A 600 millió forintos keretösszegre 163 vállalkozó és 9 továbbképző intézmény nyújtotta be pályázatát. (Sajnos a támogatási kérelmekhez a rendelkezésre álló összeg másfélszerese se lenne elég.) A bizottság döntése értelmében 63 vállalkozás és 3 egyéb szakképzési társulás pályázata került be a támogatottak közé. A pályázatok több mint fele formai hiba miatt elbírálhatatlanná vált.

Cimkék: támogatás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 600 millió forintot osztanak szét...
Hozzászólások száma: 0 db

 
2019 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.