Ha egy magánszemély nem egyéni vállalkozó, nem rendelkezik adószámmal és megbízzák egy egyszeri feladat ellátásával, akkor azt megbízási szerződés megkötése után lehet teljesíteni. A megbízási díj...
Ajánlott oldalak
2010-01-29 15:07
mot
52 milliót kapott Balatonfüred turisztikája
Egészen pontosan 52.250.121 Ft támogatást nyert a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület egy TDM pályázaton.

Az egyesület a környező vállalkozókat –jelenleg a 96 fő aktív tagot- tömöríti érdekvédelmi szervezetté, így közvetve őket támogatja a pályázati összeg. A TDM pályázat elemei a szervezet és - humánerőforrás fejlesztés, eszközök beszerzése, a marketingkommunikációs tevékenységek és kiadványok fejlesztése. A szervezet óriásplakát kampányt tervez, a televízióban rövid spottal is megjelenhet, és számtalan más módon javíthatja helyzetét az elnyert összegből. A pályázattal egy egyedi védjegyrendszer kidolgozására is sor kerülhet. A projekt megvalósítás időtartama a szerződéskötéstől számított 2 év, és az Egyesület 5 éves fenntartási kötelezettséget vállalt a szerződés aláírásával.

Az Egyesület legfőbb célja Balatonfüred település idegenforgalmának fellendítése, a településre érkező vendégek számának növelése, a szezon meghosszabbítása, a belföldi vendégek arányának növelése. A tagjai közé tartozó, turisztikával foglalkozó vállalkozók profitálhatnak az összefogásból, ami a vendégéjszakák és a fizetőképes kereslet emelkedését hozhatja Balatonfürednek.

 
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 52 milliót kapott Balatonfüred turisztikája
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.