Az ápoló az ápolási díj folyósításának időtartama alatt munkát vállalhat a következők szerint: 1. nem otthon végzett munka esetében max. napi 4 óra, 2. otthon végzett munka esetében az időtartam...
Ajánlott oldalak
www.vilagkiallitas.hu
4G mobil technológia a Shanghai Világkiállításon
A China Mobil shanghai divíziója negyedik generációs mobil telefon hálózatot épített ki a a 2010 – es Shanghai Világkiállítás területén. A 4G rendszer hússzor gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint elődje, a 3G – jelentette be január 14 – én a Telco.

Zhu Shenshen írása a Shanghai Daily napilapban. (Magyar fordítás: www.vilagkiallitas.hu.)

A 2010 – es Világkiállítás alatt a 4G rendszer olyan alkalmazásokat támogat majd, mint a nagy felbontású videó adás, a remote monitoring eszközök (RMON), valamint a nagy sebességű internet kapcsolat – közölte a Shanghai Mobile.

Ez lesz az első alkalom Kínában, amikor az új generációs technológiát nagy területen a gyakorlatban használják. A China Mobile a TD - LTE (long term evolution) technológiát használja (nagy teljesítményű mobil távközlési rendszer – a ford.), ami a 3G generációnál használt TD – SCDMA (time division-synchronous code division multiple access) továbbfejlesztése.

A Shanghai Mobile még ebben a hónapban befejezi az LTE jeladó építését, majd az LTE adatkártyák beüzemelését tervezik.

Tavaly januárban Kína három mobiltelefon társaságnak engedélyezte a 3G technológia alkalmazását.

Cimkék: Shanghai 2010
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 4G mobil technológia a Shanghai Világkiállításon
Hozzászólások száma: 1 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.