EVA törvény szerinti adózást válaszhat egyéni vállalkozó, és bt, kft egyaránt. Újonnan induló vállalkozás azonban nem választhatja. Minimum két lezárt pénzügyi év után választható. További...
Ajánlott oldalak
www.vilagkiallitas.hu
4G mobil technológia a Shanghai Világkiállításon
A China Mobil shanghai divíziója negyedik generációs mobil telefon hálózatot épített ki a a 2010 – es Shanghai Világkiállítás területén. A 4G rendszer hússzor gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint elődje, a 3G – jelentette be január 14 – én a Telco.

Zhu Shenshen írása a Shanghai Daily napilapban. (Magyar fordítás: www.vilagkiallitas.hu.)

A 2010 – es Világkiállítás alatt a 4G rendszer olyan alkalmazásokat támogat majd, mint a nagy felbontású videó adás, a remote monitoring eszközök (RMON), valamint a nagy sebességű internet kapcsolat – közölte a Shanghai Mobile.

Ez lesz az első alkalom Kínában, amikor az új generációs technológiát nagy területen a gyakorlatban használják. A China Mobile a TD - LTE (long term evolution) technológiát használja (nagy teljesítményű mobil távközlési rendszer – a ford.), ami a 3G generációnál használt TD – SCDMA (time division-synchronous code division multiple access) továbbfejlesztése.

A Shanghai Mobile még ebben a hónapban befejezi az LTE jeladó építését, majd az LTE adatkártyák beüzemelését tervezik.

Tavaly januárban Kína három mobiltelefon társaságnak engedélyezte a 3G technológia alkalmazását.

Cimkék: Shanghai 2010
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 4G mobil technológia a Shanghai Világkiállításon
Hozzászólások száma: 1 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.