A vállalkozás alapításakor a vállalkozást alapítóknak áfa-nyilatkozatot kell tenniük. Az adóhatóság ez alapján határozza meg a vállalkozás adószámát. Ha a vállalkozás alanya az áfának, akkor...
Ajánlott oldalak
2010-09-02 13:58
Szűcs Ágnes
280 milliárd az Észak-Alföldi régiónak
Az Észak-Alföld régió Regionális Programjában (ROP) 2007-től 280 milliárd forint áll rendelkezésre fejlesztésekre, ebből eddig 74 pályázaton 216 milliárdot hirdettek meg. Debreczeni Ferenc, a regionális fejlesztési ügynökség hét és fél év után távozott igazgatója elmondta: összesen 2488 pályázat érkezett hozzájuk a forrásokra 447 milliárd forint támogatási igénnyel.

Közülük 851 pályázat nyert 138 milliárd forintot, amiből 681 támogatási szerződést 100 milliárd forint támogatási összeggel megkötöttek, 42 milliárdot pedig már ki is fizettek - tette hozzá Debreczeni Ferenc, megjegyezve, hogy a pályázati struktúra sajátosságai szerint a kifizetések az elkövetkező időszakban felgyorsulnak.

Debreczeni Ferenc szerint az utóbbi években a fejlesztéspolitikában megkerülhetetlenné vált az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség, ahol hét éve még 15-en dolgoztak, ma 187 a létszámuk, a legtöbben fiatalok.

Az elmúlt évek szakmai kiteljesedése fontos állomásaként értékelte a decentralizált források régiószintű megjelenését, nemzetközi kapcsolataikat, és a szervezetükből kinőtt innovációs ügynökség megalakulását.

Forrás: MTI

Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 280 milliárd az Észak-Alföldi régiónak
Hozzászólások száma: 0 db

 
2020 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.