A kormány minden évre jóváhagyja az aktuálisan érvényes minimálbér összegét. A minimálbér a kötelezően fizetett legkisebb munkabér. A teljes munkaidőben foglalkoztatott dolgozók havi bruttó bére...
Ajánlott oldalak
2010-03-05 07:05
Majoros-Tóth Orsolya
17 milliárd forint cukoripari reformra
Március végéig döntenek a cukoripari reformmal kapcsolatban meghirdetett pályázati támogatásokról, s összesen 17 milliárd forintot osztanak ki ezen a címen.

Az ismertetés szerint Kabán és körzetében 6,5 milliárd forintot, a Petőházához tartozó vidéken 2,5 milliárdot, Szerencs térségében 5,7 milliárdot, Szolnokon és körzetében 2,6 milliárdot nyerhetnek a pályázók. A pályázatot élelmiszer ipari, mikrogazdasági fejlesztésesre, településfejlesztésre és az épített örökség védelme, továbbá mezőgazdasági üzem korszerűsítésére jogcímen irta ki a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium.


A 2007 – 2013 közötti időszakra szóló Új Magyarország vidékfejlesztési program múlt év ősszel meghirdetett pályázataira összesen 19 ezer támogatási kérelem érkezett, s az igényelt pénzösszeg eléri a 400 milliárdot.

- Szűcs Ágnes -
Cimkék: támogatás
Tetszett? Ossza meg a cikket!
Hozzászólások : 17 milliárd forint cukoripari reformra
Hozzászólások száma: 0 db

 
2021 Copyright © Sikeres.hu 3.1 - Epicenter Market Limited.